Werk Oijen
Werk Coevorden
Bestrating bedrijventerrein

Ervaren en gemotiveerd.

De bestrating van uw bedrijventerrein is bij Van der Fels in goede handen.

De parkeerplaats van uw bedrijf moet er uiteraard netjes en representatief uit zien. U kunt Bestratingsbedrijf Van der Fels in heel Nederland inschakelen om de bestrating van uw bedrijventerrein perfect in orde te houden.

De binnenkomst is voor klanten als een visitekaartje en bepalend voor het imago van uw bedrijf. Voldoende ruimte en een logische opzet zijn bovendien onontbeerlijk voor de veiligheid. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan goede bereikbaarheid voor brandweer of ambulance.

Of u nu bestrating wilt laten aanleggen bij een nieuwbouwproject, uw huidige bestrating moet uitbreiden wegens ruimtegebrek, of herstelwerkzaamheden wilt laten verrichten: bij Van der Fels pakken wij elke klus vakkundig voor u aan. Wij werken voor zowel grote als kleine projecten in heel Nederland. U kunt altijd een snelle oplevering verwachten met een duurzaam resultaat. Zo hebt u de komende jaren geen enkel omkijken meer naar de bestrating van uw bedrijventerrein.

Wij komen graag bij u langs om u van advies te voorzien en geheel vrijblijvend een offerte op te stellen. Maak een afspraak met Machinaal Bestratingsbedrijf Van der Fels door te bellen naar 0524-571990 of door het formulier op deze website in te vullen. U krijgt dan zo spoedig mogelijk bericht van ons

Contacteer ons!
+31858885603