Werk Oijen
Werk Coevorden
Bestratingsbedrijf Drenthe

Perfect straatwerk door het hele land.

Machinaal Bestratingsbedrijf Van der Fels in Zwinderen.

Welkom op de website van Machinaal Bestratingsbedrijf Van der Fels in Drenthe. Als u op zoek bent naar groot- of kleinschalige bestrating voor uw bedrijf, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren de beste service vanuit Zwinderen voor klanten in heel Nederland.

Na de oprichting van ons bestratingsbedrijf in Drenthe in 1992 zijn wij ons steeds verder gaan specialiseren in het machinaal bestraten. Wij hebben alle apparatuur, kennis en mankracht in huis om elke bestratingsklus snel en vakkundig te klaren. Ons doel is om elke keer opnieuw een perfect stuk straatwerk af te leveren.

Vertel ons wat uw plannen zijn en wij komen desgewenst op locatie om advies op maat te verschaffen. Mocht u na het lezen van deze website nog vragen hebben over onze werkzaamheden of service, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers lichten u graag volledig in.

Contact

Boerdijk 26 7864 TR Zwinderen Telefoon: 0524-571990 Voor meer informatie kunt u ons tevens bereiken door het contactformulier op deze website in te vullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contacteer ons!
+31858885603