Werk Oijen
Werk Coevorden
Machinaal bestraten

De beste vakmensen voor de beste resultaten.

Laat het machinaal bestraten aan Van der Fels over.

Sinds 1997 legt ons bestratingsbedrijf zich volledig toe op het machinaal bestraten van verschillende soorten terreinen. Hierin hebben wij ons dusdanig gespecialiseerd dat wij met de beste apparatuur snel en netjes een parkeerplaats, oprit of andere bestrating kunnen leveren in heel Nederland. Voor u het weet hebt u meer ruimte en een representatieve parkeerplaats.

Bij Machinaal Bestratingsbedrijf Van der Fels hebben wij een vastberaden maar flexibele instelling. Wij werken tot het doel bereikt is en uw bestrating precies is hoe u hem hebben wilt. Door machinaal te bestraten kunnen wij zeer precies werk leveren, dat bovendien veiliger is dan handmatig gelegde bestrating. Geef gewoon aan hoeveel bestrating u in welk materiaal wilt, en wij zorgen ervoor.

Bent u geïnteresseerd in onze werkzaamheden en wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Of wilt u een afspraak maken voor het beste advies in machinaal bestraten? Neem geheel vrijblijvend contact op met Machinaal Bestratingsbedrijf Van der Fels. U kunt ons bellen op 0524-571990 of een bericht versturen via het contactformulier op deze website. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contacteer ons!
+31858885603