Werk Oijen
Werk Coevorden
Oprit laten aanleggen

Sneller, beter, duurzamer.

Uw nieuwe oprit laten aanleggen bij Van der Fels.

Machinaal Bestratingsbedrijf Van der Fels denkt volledig met u mee als u een nieuwe oprit wilt laten aanleggen. Bovendien kunnen wij u ondersteunen in het maken van de juiste keuzes. Niet voor niets hebben wij met onze 30 jaar vakervaring een betrouwbare reputatie opgebouwd.

Wij kunnen u uitgebreid adviseren in materiaal en aanleg, maar hebben ook oog voor afwerking en uitstraling. Uw bedrijf moet immers niet alleen goed bereikbaar zijn, maar er ook representatief uit blijven zien. Ook als u een nieuwe oprit wilt laten aanleggen die zware machines moet kunnen ondersteunen, zijn wij uw gewezen partner. Wij zorgen voor een duurzaam, sterk en veilig alternatief. Wij zijn gespecialiseerd in machinale bestrating voor agrarische bedrijven in heel Nederland.

Neem contact op met Machinaal Bestratingsbedrijf Van der Fels als u een nieuwe oprit wilt laten aanleggen. Wij komen graag eens bij u kijken om u van het beste advies te voorzien en een offerte op te stellen. Bel voor meer informatie naar 0524-571990 of vul het contactformulier op deze website in. U krijgt dan zo spoedig mogelijk bericht van ons.

Contacteer ons!
+31858885603