Werk Oijen
Werk Coevorden
Zand egaliseren

Van der Fels: sterk in bestratingswerk.

Zand egaliseren voor een perfecte ondergrond.

Een egale oppervlakte vormt de basis voor een sterke en duurzame nieuwe bestrating. Bij Machinaal Bestratingsbedrijf Van der Fels kunnen wij snel en vakkundig zand egaliseren. Dit wordt volledig machinaal gedaan om u de allerbeste resultaten te kunnen garanderen.

Binnen ons bedrijf hebben wij de kennis, mankracht en apparatuur in huis om elke klus in het bestratingsproces, hoe groot dan ook, snel te klaren. Bovendien hebben wij verstand van afwatering, verdichting, stabilisatie, ophoging en het minimaliseren van betonverlies. Alle machines voor het fijn profileren en het aftrillen van het oppervlakte hebben wij in eigen beheer. Hoe nauwkeuriger en netter de ondergrond is, hoe langer uw nieuwe bestrating mooi blijft. Bovendien is een sterke ondergrond voor uw bestrating stabieler en dus veiliger.

Machinaal Bestratingsbedrijf Van der Fels is werkzaam voor bedrijven in heel Nederland. Wij vertellen u graag meer over al onze werkzaamheden.

Neem geheel vrijblijvend contact op met ons voor een offerte op maat. Wij komen graag eens bij u op bezoek om uw plannen en wensen te bespreken. Maak een afspraak door te bellen naar 0524-571990 of vul het contactformulier op deze website in voor meer informatie. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contacteer ons!
+31858885603